TRENDOVI

12 savršenih komada: Zimska sniženja

Komadi u koje se isplati investirati
Ako spadate u onu grupu žena koja pomahnitalo kupuje robu samo zato što je snižena, svakako pročitajte naše savjete. I sami smo se u više navrata našli u spomenutim situacijama gdje nas je privukao natpis "SALE" i cijena snižena za 50 ili 70%. No, kod kupnje nismo razmišljali treba li nam kupljeni komad i kako ćemo ga kombinirati pa danas ta roba stoji na dnu ormara.
Kod kupnje na sniženjima obavezno imajte zadani budžet i tražite odjeću i modne dodatke koji su vas oduševili iste sekunde kada su stigli u dućane. Te komade je uvijek dobro kupiti jer to znači da su nešto što vam se sviđa i što ćete sigurno nositi. Kod ostale odjeće i modnih dodataka koji su sniženi obavezno si postavite sljedeća pitanja: "Kamo ću nositi taj komad?", "Imam li odjeću za kombinacije?", "Kako se uklapa u moj stil?"... Ako su sva tri odgovora potvrdna - sniženi komad je čekao samo na vas!

 

Sniženja su odlična za nabavku bezvremenskih komada koje zbilja možete nositi godinama i kombinirati na više načina pa smo u našu galeriju stavili upravo takve komade. Zasad su sniženi 30 do 50%, no ako pričekate još tjedan dana cijene bi im mogle pasti i do 70%!
Mala crna haljina od baršuna, "Chanel" kaputić, elegantni crni sako, dolčevita u neutralnoj boji, puderaste salonke, sive cipele na punu petu, kožna minica, mala pismo torbica, baseball jakna i čizme poput popularnih Isabel Marant modela definitivno su komadi koji se mogu uklopiti u sve stilove i odgovaraju svim dobnim skupinama.


U galeriju smo stavili 12 savršenih komada sa sniženja za koje smo uvjereni da će biti nosivi godinama pa su samim time odlična investicija za vaš ormar!

Ana Bacinger

Objavljeno: 09.01.2013. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p