TRENDOVI

12 savršenih komada: Žuta boja zimi

Utoplite se ovom veselom bojom!
Zima je uvijek u znaku zagasitih tonova zbog kojih su ulice naših gradova tmurne i pomalo dosadnjikave pa vam predlažemo da ovu zimu provedete u nečem upečatljivom, veselom i u boji koja nas automatski čini sretnima jer podsjeća na sunce, more, a samim time i na ljeto! Pričamo o žutoj boji koja je najavljena kao boja sezone proljeće/ljeto 2012., boja koja bi svima dragu narančastu mogla baciti sa trona nakon dvije sezone.

   H&MH&M

U koje komade je pametno investirati? Žuti modni dodaci su uvijek odlično rješenje ako su vam odjevni komadi previše upečatljivi pa savjetujemo pismo torbu, retro model torbe, tanki remen ili barem lak za nokte u nekoj nijansi žute. H&M je najavio proljeće lookbookom u kojem smo svi najprije zapazili žuti sako genijalnog modela, a u Zari se trenutno na sniženjima nalaze fantastični kaputi, hlače i tople veste u jarkoj nijansi žute ili u popularnoj boji senfa. Asos također ima divnu ponudu žutih kreacija od kojih nam je najviše za oko zapela asimetrična, prozračna košulja/haljina koja bi izgledala divno na gležnjače na petu i maxi sivi kardigan.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 12 savršenih komada u žutoj boji iz ponude high street dućana, a vi se odlučite koji ćete nabaviti za zimu koja tek dolazi!

Ana Bacinger

Objavljeno: 11.01.2012. u 15:20

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p