TRENDOVI

12 stylish pulovera koje nosimo u prijelaznom razdoblju!

Lagane varijante kao stvorene za toplije dane!

Iako već početkom ožujka poželimo uskočiti u prozračne ljetne odabire, prije toga slijedi faza prijelazne odjeće, a tada se uz nezaobilazne balonere i nešto laganije traperice ili suknje, tanki puloveri nameću kao nezaobilazan odabir. Naime, riječ je o divnim modelima koji mogu biti jednostavni ili pak upotpunjeni detaljima kao što su primjerice puf rukavi ili biserni ukrasi, a s obzirom na to da je sada krajnji trenutak kako biste obnovili proljetnu gardeobu, izdvojili smo nekolicinu favorita iz sjajne ponude za koje ne sumnjamo da će se uklopiti u svačiji stil.

Brend u kojem uvijek pronađemo nešto za sebe je H&M, a razlog zašto je to tako krije se u činjenici kako H&M ima raznovrsnu ponudu pa nije izazov pronaći onaj ‘pravi’ komad. Ovog puta u fokusu su jednostavni modeli pulovera s pomakom, a to su otvorena leđa koja sjajno funkcioniraju kad nam sunce pokaže svoje najtoplije lice. S druge strane, tu su i modeli u jarkim bojama koje pronalazimo u Reservedu, a nismo zaboravili niti na Zarin sestrinski brend Uterique koji uvijek iznenadi elegancijom trendi elementima.

Što se tiče kombiniranja laganih pulovera, sjajno izgledaju nosite li ih s proljetnim trapericama nešto svjetlije boje ili pak zaigranim suknjama. Tako ćete kreirati zaigranu modnu priču koja je mladenačka i jednostavna, a opet tako posebna. Lagani proljetni puloveri također jako dobro izgledaju i u kombinaciji s bluzama, stoga smo u nastavku izdvojili ključnih 12 modela iz aktualne high street ponude najdražih brendova!

&OtherStories ($59), Stradivarius (100 kn)

Uterque ($69), H&M (24,99 €)

Reserved (80 kn, 120 kn)

Reserved (140 kn), Stradivarius (150 kn)

Uterque (650 kn, 850 kn)

H&M (19,99 €, 24,99 €)

Foto: Instagram, H&M, Uterque, Reserved, Stradivarius, &OtherStories
Objavljeno: 08.03.2021. u 15:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p