TRENDOVI

13 ključnih ljetnih modela cipela iz kojih se nećete skidati

Odlični modeli koje ćete s lakoćom kombinirati!

Dolaskom toplih ljetnih mjeseci jedino što želimo je uživati u prozračnim stylish kombinacijama koje odišu praktičnošću i ležernošću, ali i stylish modnom notom. Upravo zato sinergija trendi modela cipela koji su istovremeno i udobni, odabir je kojeg se ne odričemo. Ove sezone nosi se baš sve, ali u fokusu su sandale s remenčićima i praktične natikače koje morate dodati u svoju kolekciju.

Kada govorimo o dnevnim kombinacijama, natikače se nameću kao sjajan odabir prvenstveno zato što je riječ o iznimno funkcionalnom modelu koji divno pristaje ljetnim haljinicama i suknjama. Naravno, želite li stylingu podariti damske modne note, možete se odlučiti za modele s udobnom block potpeticom te tako izgledati vrlo chic, ali zadržati i dozu udobnosti. S druge strane, volite li nešto drugačiji, edgy izgled, nećete pogriješiti odaberete li zanimljive modele s upečatljivijim crnim detaljima. Spomenuti modeli odlično će izgledati u kombinaciji s minimalističkim odjevnim predmetima, lanenim materijalom, ali i svilom što ih čini modelom koji možete nositi i u večernjim prigodama.

Budući da je krajnji trenutak da obnovite ljetnu obuću, u nastavku smo izdvojili 13 ključnih modela za koje smo sigurni da će se divno uklopiti u svačiji stil te potaknuti na osmišljavanje zanimljivih modnih priča!

&OtherStoreis (900 kn)

Deichmann (95 kn, 100 kn)

Sezane (700 kn)

Deichmann (115 kn), &OtherStories (900 kn)

&OtherStories (900 kn)

Uterque (950 kn), Zara (300 kn)

Sezane (1200 kn)

Sezane (1200 kn), Uterque (850 kn)

Zara (150 kn)

Foto: Instagram, Zara, &OtherStories, Uterque, Sezane, Deichmann
Objavljeno: 15.07.2020. u 11:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p