TRENDOVI

13 kreativnih načina kako kombinirati običan bijeli T-shirt

Bijeli T- shirt kao savršeni početak svakog našeg modnog izdanja!

Za bijeli T-shirt slobodno možemo reći kako je najležerniji modni klasik kojeg možemo pronaći u baš svakoj garderobi, bez obzira na stil odijevanja. Baš poput praznog lista papira, bijeli T-shirt nam ostavlja prostora za kreativnim izražavanjem, a što za posljedicu ima bezbroj različitih kombinacija koje su idealne za sve prigode. Kao i svake sezone, tako i ove, ovaj modni komad pronašao se u samom središtu naših modnih izdanja, a kako ga sve možete nositi, otkrijte u nastavku!

Sigurni smo da ne postoji ništa jednostavnije od običnog bijelog T-shirta, no ovaj modni komad može biti sjajan početak upečatljivih i kreativnih modnih izdanja. Budući da je istovremeno udoban za nošenje i jednostavan za kombiniranje, ne iznenađuje da je upravo on česti odabir naših svakodnevnih modnih izdanja. Ljubitelji klasike i minimalizma će ga tako kombinirati s hlačama visokog struka koje dolaze u jednako neuralnoj nijansi, a posebnost će cjelokupnom izgledu pružiti decentan nakit ili mrvicu upečatljiviji modni dodaci poput torbice ili cipela.

Nadalje, ako želite pokazati nešto svestranije lice ovog jednostavnog modnog komada, uvijek ga možete kombinirati sa suknjama upečatljivog uzorka, poput onog cvjetnog ili životinjskog, a sve popularnije su kombinacije bijelog T-shirta i korzeta, čime se naglašava ženstvenost na posve suptilan način. U nastavku smo izdvojili nekoliko zanimljivih izdanja bijelog T-shirta koja će vas sigurno inspirirati za iduću šetnju u grad ili pak za ispunjavanje poslovnih obaveza, stoga ih svakako imajte pri ruci!

Objavljeno: 14.05.2020. u 12:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p