TRENDOVI

13 oversized šalova koje ćemo obožavati u hladnijim danima

Sjajni i udobni modeli!

Iako smo do nedavno uživali u neobično visokim jesenskim temperaturama, možemo se složiti kako su zimski dani pred nama, pa sukladno tome valja na vrijeme pripremiti odjeću za niske temperature. Osim tople jakne ili kaputa te ostatka odjeće, modni detalji koji mogu popraviti baš svaku kombinaciju ključni su kako biste nesmetano uživali u svakom zimskom danu, a pritom izgledali i vrlo stylish.

Dobro je poznata činjenica kako detalji čine svu razliku u outfitu, a pridodamo li tome i odličan izgled, bez imalo razmišljanja riječ je o punom pogotku. Šalovi su neizostavan dio svake zimske kombinacije, a ove sezone volimo one oversized. Naime, oversized modeli neizmjerno su cosy, prostrani i topli, pa svi oni koji ne vole kada se stupnjevi spuste, s ovakvim modelima bit će u potpunosti zadovoljni. Ono zbog čega je šal odabir kojeg se nikad ne odričemo leži u činjenici kako je riječ o dodatku koji ima funkcionalnu i estetsku stranu, a jednako ga volimo nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama. Govorimo li o onim dnevnim, izaberite šal koji je šaren i živopisan, veseo i vedar jer će se spomenuti dizajn savršeno uklopiti u tmurne zimske dane te im podariti dašak modne zaigranosti. S druge strane večernje kombinacije vole nešto glamurozniji dizajn, stoga nikako nećete pogriješiti odaberete li šalove koji dolaze s profinjenijim materijalima u vidu svile, kašmira ili umjetnog krzna.

Budući da je baš sada pravo vrijeme za nabavu novog šala koji će vas grijati, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih modela iz aktualne ponude omiljenih high street brendova!

Reserved (200 kn)

Stradivarius (100 kn, 100 kn)

Reserved (120 kn)

Zara (150 kn), Reserved (100 kn)

Zara (180 kn)

& Other Stories (540 kn, 480 kn)

Uterque (450 kn)

Stradivarius (100 kn), Uterque (550 kn)

Zara (150 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, Stradivarius, & Other Stories, Uterque
Objavljeno: 21.11.2019. u 11:52

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p