TRENDOVI

13 divnih kariranih suknji za prijelazne kombinacije

Uzorak koji podiže svaki outfit!

Budući da se polako približavamo prijelaznom razdoblju, pravo je vrijeme za nabavu onih odjevnih predmeta koji će to razdoblje učiniti šarmantnim i jednostavnim. Suknje su definitivno jedan od onih odabira s kojim je teško pogriješiti, a pridodamo li tome i zanimljiv uzorak, možete biti sigurni kako posebne i drugačije kombinacije neće izostati.

Možemo se složiti kako je karirani uzorak jedan od onih koji uvijek rado kombiniramo i nosimo, a ove jeseni apsolutno je jedan od najpoželjnijih trendova. Karirani uzorak svoju posebnost krije u činjenici kako je vrlo upečatljiv, drugačiji i poseban, ali istovremeno iz odabir pravih detalja, može biti elegantan i profinjen. Karirane suknje nametnule su se kao komad koji najviše volimo nositi u dnevnim varijantama i to u kombinaciji s bezvremenskim balonerima ili kožnim jaknama, a jednako dobro izgledaju i u nešto decentnijim dnevnim kombinacijama u kojima glavnu ulogu imaju kaputi.

@charlottebridgeman

Nadalje, večernje kombinacije također nemaju razloga biti zanemarene od strane kariranog uzorka jer mogu izgledati vrlo atraktivno i zanimljivo. Ono što preporučujemo je da se odlučite za mini modele i kombinirate ih s chic topovima ili volumeniziranim košuljama. Osim same odjeće, vrlo su važni i modni detalji za koje preporučujemo da budu decentni te tako dopuste kariranom uzorku da vode glavnu modnu riječ. Bez obzira na to što se još uvijek nalazimo u ljetnom periodu i ne razmišljamo previše o jeseni, nije naodmet na vrijeme zaviriti u aktualnu high street ponudu iz koje smo izdvojili 13 divnih modela kariranih suknji za koje smo sigurni da će vas u potpunosti osvojiti.

& Other Stories (520 kn)

Stradivarius (140 kn), Bershka (190 kn)

Bershka (160 kn), Reserved (170 kn)

Stradivarius (140 kn)

Reserved (160 kn), Stradivarius (140 kn)

Uterque (750 kn), Zara (230 kn)

Zara (300 kn)

Reserved (230 kn), H&M (200 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Reserved, Stradivarius, H&M, & Other Stories, Uterque
Objavljeno: 23.08.2019. u 10:36

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p