TRENDOVI

14 modela suknji koje će vas osvojiti na prvi pogled

Jer #jednizadruge...

Možemo se složiti s činjenicom kako su suknje bezvremenski odjevni predmet koji donosi glamur, ženstvenost i senzualnost, no jednako dobro pristaje različitim stilovima. Od romantičnog, edgy, rokerskog ili pak vintage, suknje će se odlično snaći u bilo kojoj varijanti, stoga nije naodmet svako toliko nadopuniti garderobu novim stylish modelima.

Iako najčešće imamo tendenciju ka zavirivanju u već dobro znane high street brendove, pravi dragulji nerijetko se kriju u second hand shopovima. Baš jedan takav smjestio se u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici, a krije se pod imenom Ulični ormar. Naime, ovo mjesto prava je riznica vintage odjevnih predmeta od kojih zastaje dah i bez obzira na vaš stil odijevanja, sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. Tajna vintage komada krije se u njihovoj priči, specifičnosti i unikatnosti, kvalitetnim i rijetkim materijalima, stoga nabavom jednog takvog modela možete zaboraviti na uniformiran izgled koji srećete na svakom drugom prolazniku.

Premda Ulični ormar u svojoj ponudi ima različite odjevne predmete, mi smo se ovog puta odlučili bazirati na suknjama koje su nas bez imalo razmišljanja osvojile na prvi pogled. Dostupni modeli najčešće su zvonolikog A kroja, ali mogu se pronaći i oni pencil, kao i mini, stoga pustite kreativnost da dođe do izražaja i kreirajte neke doista posebne i drugačije odjevne kombinacije. Kupovina vintage suknje ne znači da se morate odjenuti kao u razdoblju iz kojeg suknja datira, već ju zanimljivim idejama uz ključne detalje i odabir ostatka kombinacije prilagoditi vlastitom stilu i vremenu.

Buduću da je idealan trenutak za kupnju iz kreveta, iznimno se veselimo mogućnosti online shoppinga u Uličnom ormaru, stoga smo u nastavku izdvojili prekrasne modele suknji za koje smo sigurni da će vas inspirirati za daljnje pretraživanje posebne vintage odjeće!

112 kn, 112 kn

105 kn, 120 kn

140 kn, 140 kn

160 kn, 196 kn

300 kn, 126 kn

140 kn, 150 kn

150 kn, 150 kn

Objavljeno: 20.03.2020. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p