TRENDOVI

15 'back to work' outfita zbog kojih se veselimo svakom radnom danu

Inspiracije zbog kojih ćete baš svaki dan znati što odjenuti!

Nešto više od dva mjeseca dane smo provodili unutar svoja četiri zida, a od nedavno puni kafići i frizerski saloni upućuju da se polako vraćamo svojoj poznatoj rutini koja je neko vrijeme bila na pauzi. Tako se mnogi od nas polako vraćaju užurbanom životnom tempu i poznatom poslovnom okruženju, a kako bi ovaj povratak bio što lakši, nije naodmet imati pri ruci nekoliko sjajnih modnih inspiracija s kojima će ispunjavanje svih obaveza biti mrvicu jednostavnije.

Zbog ograničenog kretanja i smanjenih socijalnih kontakata posljednjih nekoliko mjeseci, igranje s omiljenim modnim komadima te slaganje inspirirajućih outfita palo je u sasvim drugi plan. Polako vraćanje starom načinu života potaknulo nas je da ponovno zavrimo na police svog ormara, a u kojem se sigurno nalaze novi komadi koje još niste stigli prošetati gradskim ulicama. Osim ponovnog privikavanja na neku novu rutinu, odijevanje za posao za vrijeme nešto toplijih dana posebna je vrsta izazova jer trebamo istovremeno udovoljiti zahtjevima visokih temperatura, ali i samom poslovnom okviru. Ono što nam je posebno važno u ovom periodu jest zadržati dozu elegancije te se istovremeno osjećati ugodno. Tako se možete odlučiti za kreiranje elegantnog stila s modernim pomakom, stavljajući naglasak na neutralne tonove i klasične krojeve. To vrlo lako možete postići kombinirajući hlače širokih nogavica i basic topova, a koji sjajno izgledaju u kombinaciji s oversized blazerom.

 

Dozu ženstvenosti možete unijeti jednostavnim haljinama i suknjama od prirodnog materijala poput lana ili svile, a dozu upečatljivosti pružit će vam modni komad u nešto izraženijoj boju poput ružičaste ili pak mrvicu umirujuće, lavande. U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modnih izdanja omiljenih Instagram djevojaka, a koje će vam sigurno poslužiti kao prava inspiracija!

Objavljeno: 12.05.2020. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p