TRENDOVI

15 CVJETNIH HALJINA

I kako ih kombinirati

Jedan od trendova koji rijetko kad blijedi cvjetni je print, no ovog proljeća definitivno si je osigurao veliki povratak. Gotovo da nema dizajnera koji u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2011. nije koristio motiv cvijeća: od standardno cvijeću vjernog D&G-ja, preko Erdema i Jil Sander, do Valentina, Moschina i Etra. Vrt u cvatu prelijevao se preko suknji, haljina, kardigana, kombinezona te blejzera, ali komadi koji su najbolje naglašeni ovim printom zasigurno su haljine.

ASOSASOS

Izbor je stvarno šarolik i raznovrstan. Od divljeg do egzotičnog cvijeća, od mini do maxi duljina, od cvjetnog printa do cvjetnih aplikacija, ove haljine primjenjive su u gotovo svim prilikama. Mi vam donosimo high street ponudu koju smo sveli na 15 najupečatljivijih cvjetnih haljina.

ModclothModcloth

Uz ovakvu haljinu, složeni modni dodaci nisu vam potrebni. Za dnevni look kombinirati ju možete s balerinkama ili ravnim sandalama, a za večernji izaberite platforma sandale te izgled upotpunite neutralnim nakitom kako biste uravnotežili haljinu koja dovoljno govori sama za sebe.

 

Objavljeno: 09.06.2011. u 09:05
Tagovi: haljina, haljine

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p