TRENDOVI

15 divnih cvjetnih haljina koje ćemo ove jeseni nositi u raznim kombinacijama

Stylish modeli idealni za jesenske dane!

Jesen je pred vratima, a to znači da je krajnji trenutak za obnovu postojeće garderobe. Sigurni smo da već dobro znate kako jesenski period voli slojevitost, a upravo zato haljine se nameću kao sjajan i funkcionalni odabir koji ćete kombinirati s lakoćom. Ovog puta u fokusu su modeli s cvjetnim uzorkom koji podižu baš svako raspoloženje i outfite čine sanjivom modnom pričom!

Kao što smo spomenuli, haljine su neizostavan jesenski 'must have' komad koji obožavamo iz više razloga. Osim što ih je iznimno jednostavno kombinirati, riječ je i o vrlo neopterećujućem komadu koji je idealan odabir za odlazak na posao i nesmetano obavljanje svih dnevnih obaveza. Što se tiče boja, jesen voli nešto zagasitiji kolorit, stoga su sve nijanse smeđe ili bež itekako poželjne. Naravno, bez obzira na to, nećemo zaboraviti niti na boje koje u kombinaciji s cvjetnim detaljima svaku kombinaciju čine posebnom, romantičnom i ženstvenom. Govorimo li o obući, haljine možete kombinirati s omiljenim tenisicama ili balerinkama te neizostavnim gležnjačama i čizmama, a sve skupa zaokružite trendi laganim kaputićima ili balonerima.

Budući da je aktualna high street i high end ponuda poprilično bogata cvjetnim haljinama, mi smo u nastavku izdvojili naše favorite za koje ne sumnjamo da će osvojiti baš svih i inspirirati za kreiranje posebnih i upečatljivih stylinga!

Ulla Johnson (cijena na upit)

&OtherStories ($149), H&M (14,99 €)

Zara (230 kn)

H&M (49,99 €), Reserved (350 kn)

Reserved (250 kn)

ROTATE Birger Christensen (cijena na upit), Uterque (1200 kn)

Reserved (250 kn)

Zara (230 kn), Stradivarius (150 kn)

Balenciaga (cijena na upit)

&OtherStories ($149), Stradivarius (150 kn)

Foto:
Objavljeno: 15.09.2020. u 10:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p