TRENDOVI

15 divnih haljina iz Manga koje možete kupiti na sniženju!

Bezvremenski modeli koji sjajno pristaju baš svima!

Sigurni smo da će se baš svi složiti s činjenicom kako su haljine odjevni predmeti kojima se uvijek, bez obzira na trendove vraćamo. Baš zato, svaki trenutak je kao stvoren za kupnju nove, a pridodamo li tome i mogućnost nešto povoljnije cijene, bez imalo razmišljanja je riječ o prilici koja se ne propušta!

Mango je jedan od onih high street brendova koji ostaje vjeran provjernoj estetici koja uživa brojnu publiku. Ipak, to ne znači da nedostaje trendi elemenata koji su vješto ukomponirani u klasične odjevne premete i zajedno izgledaju tako dobro. Budući da je Mango otvorio međusezonsko sniženje, rubrika s haljinama bila nam je prva na listi, a moramo priznati kako ponuda nimalo nije razočarala.

Tako možete pronaći divne i jednostavne modele koji pristaju različitim prigodama te akcentiraju damski i profinjen izgled, a naravno tu su i nešto razigraniji modeli kao stvoreni za sve one koji vole modu igre i stajanje različitih stilova u jedan. U ponudi se nalaze nešto tanji modeli, ali i oni koje bez problema možete nositi i u jesenskim danima odaberete li odgovarajuće ključne detalje i tako nadopunite styling. Što se tiče boja, nosi se baš sve, neutralne i žarke nijanse, stoga ostaje na vama da odaberete onu koja najbolje oslikava vašu osobnost, karakter i ističe modnu individualnost.

U nastavku potražite 15 ključnih modela s aktualnog Mango sniženja!

350 kn

170 kn, 175 kn

250 kn

250 kn, 270 kn

200 kn

200 kn, 250 kn

350 kn

350 kn, 350 kn

400 kn

450 kn, 400 kn

Foto: Mango, Instgaram
Objavljeno: 24.09.2020. u 15:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p