TRENDOVI

15 divnih modela haljina iz aktualne Zarine ponude

Odlični modeli koje jedva čekamo nositi!

Premda se još uvijek nalazimo u zimskom periodu koji trži nešto deblju i topliju odjeću, nije naodmet zaviriti u aktualne kolekcije koje donose poprilično lijepe i atraktivne modele haljina. Zara je i ovog puta oduševila ponudom, stoga ne preostaje ništa drugo nego da zavirite u ponudu i garderobu nadopunite odličnim novim modelima.

Modeli haljina koji se trenutno mogu pronaći u Zarinoj najnovijoj kolekciji definitivno odišu minimalizmom, suptilnim uzorcima, ali i pokojim raskošnim detaljom. Naime, volani su sjajan odabir za upečatljive večernje kombinacije, ali i one dnevne ako ih kombinirate s omiljenim tenisicama ili gležnjačama. Nadalje, lepršavi modeli haljina oduvijek su visoko na listi omiljenih prvenstveno zašto što su udobni i opušteni te dopuštaju eksperimentiranje s različitim detaljima i ukrasima.

Budući da su pred nama sve topliji dani, ono što predlažemo je da na vrijeme nadopunite svoju garderobu i to komadima koji će oslikavati vašu osobnost, stav i na savršen način prezentirati osobni stil. Kao što smo spomenuli, Zara je ponudila prekrasne modele, stoga smo u nastavku izdvojili 15 najatraktivnijih za koje smo sigurno da će vas, baš kao i nas, osvojiti na prvi pogled i natjerati da kupnju obavite već danas.

150 kn

150 kn, 200 kn

230 kn

230 kn, 300 kn

560 kn

400 kn, 350 kn

550 kn

400 kn, 300 kn

400 kn

Objavljeno: 25.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p