TRENDOVI

15 divnih topova iz Zare kao stvorenih za blagdanske zabave

Statement modeli koji osvajaju!

Govorimo li o blagdanskom razdoblju, osim divnog Adventa i šetnje gradom, nerijetko volimo i glamurozne večernje zabave koje zahtijevaju upečatljive i posebne outfite koji će privlačiti sve poglede. Naime, Zara je ovog puta pripremila modele topova koji će malo koga ostaviti razočaranim, stoga ono što predlažemo je da zavirite u aktualnu ponudu i nabavite onaj koji najbolje odgovara vašem stilu.

Govorimo li o večernjim izlascima, možemo se složiti kako je riječ o prigodi koja voli glamurozan izgled, a to ćete najlakše postići odabirom statement komada koji su obogaćeni šljokicama ili načinjeni od sjajnih materijala. Kombinacija kojoj se uvijek vraćamo jer izgleda sjajano, a krajnje je jednostavna za kreiranje bez imalo razmišljanja je ona koja objedinjuje dobar top i hlače ili suknju. Kao što smo spomenuli, Zara je pripremila doista upečatljive modele od kojih dominiraju oni obogaćeni predimenzioniranim detaljima.

Upravo činjenica kako je dovoljan svega jedan odjevni predmet da pokrene posebnu modnu priču, dovoljan je poticaj da već danas zavirite u aktualnu ponudu jer sigurni smo kako ćete pronaći savršene komade koji će vas potaknuti na kreiranje drugačijih modnih kombinacija. Nadalje, budući da se nalazimo u najboljem periodu za shopping, predlažemo da vikend iskoriste za šetnju trgovinama te postojeću garderobu nadopunite novim komadima s čijim odabirom sigurno nećete pogriješiti.

U nastavku smo izdvojili 15 statement topova iz aktualne Zarine ponude!

230 kn

150 kn, 180 kn

300 kn

200 kn, 200 kn

400 kn

200 kn, 400 kn

230 kn

150 kn, 180 kn

300 kn

300 kn, 180 kn

Objavljeno: 30.11.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p