TRENDOVI

15 jednodijelnih badića

Koji je vaš favorit?
-->--> -->

Želite se osjećati zavodljivo i posebno na plaži? Ako je vaš odgovor „da", svakako nabavite jednodijelni badić!

Victoria`s Secret

Svaka prava trendseterica za ovo će ljeto kupiti barem jedan jednodijelni badić jer su oni modni must have sezone. Jednodijelni kupaći kostimi izgledaju vrlo atraktivno, a namijenjeni su svim djevojkama koje na plaži vole privlačiti pažnju. Osim zavodljivosti koju garantiraju, ovi modeli djeluju pomalo retro i izuzetno su chic. Zamislite sebe u retro kupaćem jednodijelnom kostimu, s velikim naočalama i ogromnim slamnatim šeširom. Ako volite takav đir, ovi kupaći su idealni za vas!

Pri kupnji jedino treba voditi računa da ovaj badić nije idealan za sunčanje, jer prekriva veliki dio tijela koji bi trebao biti osunčan ili je asimetričnog kroja pa će vam ostaviti  neželjene tragove sunčanja.

Najprivlačniji model svakako je verzija bikinija čije su gaćice užom ili širom vrpcom spojene s gornjim dijelom zbog čega se doima kao da je jednodijelni. Što se tiče samih boja, prevladavaju „retro" boje i psihodelični uzorci. Naravno da su i klasična crna i bijela uvijek dobrodošle, pogotovo ako je kroj nešto izazovniji. Generalno pravila nema, jednodijelno se vratilo u modu, pa ako vam se sviđa biti drugačija na plaži od većine, svakako se odlučite za jednodijelni badić!

U galeriji je 15 jednodijelnih badića, a na vama je da se odlučite koji vam je najdraži!

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 22.06.2009. u 22:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p