TRENDOVI

15 kariranih košulja iz high street ponude

Invesitrajte u ključni odjevni komad ove jeseni

Kada bismo morali izabrati jedan odjevni komad za koji smo uvjereni kako će dominirati jesenskom sezonom, to bi definitivno bila karirana košulja, koja se provlači kroz većinu kolekcija s potpisom poznatih high street kuća.

Na scenu ju je s velikim stilom ponovno doveo Hedi Slimane, dizajnirajući grungeom inspiriranu, jesensku kolekciju modne kuće Saint Laurent Paris, čije su stilske smjernice ubrzo preuzele gotovo sve trgovine brze mode.

Mango

Karirane košulje tako ćete pronaći i u ponudi domaćih trgovina, i to po razumnim cijenama, a izvući ih vrlo lako možete i iz muškog ormara te ih prilagoditi vlastitom modnom izričaju.

Košulje s kariranim uzorcima više nisu strogo flanelske, već ćete ih naći u šarolikom izboru materijala i boja, od onih muževnijeg do onih potpuno ženstvenog dojma.

H&M

Ako želite biti apsolutno u trendu iduće sezone, pogledajte neki od lookbooka svjetskih high street kuća i svoju kariranu košulju uparite s kožnim hlačama i suknjama, kao i robusnim motorističkim čizmama - za ultimativni grunge styling!

 

H.B.

Photo: H&M, Mango, Pull&Bear, Zara

 

Objavljeno: 08.08.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p