TRENDOVI

15 komada sa sniženja nosivih i u sljedećoj sezoni

Neki zimski trendovi ostaju s nama i na proljeće

S obzirom da smo odradili pola zime, osjećamo se slobodnima zakucati na vrata proljetnih trendova, no pritom ipak ostati u domeni zime. Točnije, odlučili smo iskoristiti sve blagodati sniženja koja trenutno traju i pronaći komade koje ćemo nositi i nadolazećeg proljeća. Slažemo se da je korisno razmišljati dugoročno i kupiti duplo jeftiniji komad kojim ćemo sljedeću zimu dočekati spremni, no ako ne možete toliko dugo čekati da taj isti komad nosite, predlažemo vam da obratite pozornost na naš izbor.

Zara

                                          Zara

Cvjetni printevi, naravno, nisu nikakvo iznenađenje, pa tako neće biti ni ovoga proljeća. Isto vrijedi i za sve ostale printeve, posebno one inspirirane apstraktnom umjetnošću koji su jedan od najvećih trendova. Pastelne boje ne zaostaju, osobito nježno ružičasta koja je u kombinaciji sa sivom jedan od najvećih proljetnih hitova, naveliko viđenih i u trenutnoj sezoni. S obzirom da se klasične košulje vraćaju na velika vrata, pronašli smo odlične modele na sniženju koji će se vrlo dobro uklopiti i u proljetnu garderobu.

Također, viđat ćemo i hlače dužine do gležnja, sportski chic, haljine 'negliže' izgleda te kratke topove koji s proljećem postaju još kraći.

                                                 Asos


Matea Martek

photos: rami hanna, zara, mango, pull & bar, stradivarius, asos

 

Objavljeno: 22.01.2014. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p