TRENDOVI

15 military kaputa iz high street ponude

Vojnički trend nas ponovno osvaja
Sve dame koje su svoje vojničke kaputiće, pa čak i parka jakne, nabavile proteklih sezona, ove će ih jeseni moći itekako dobro iskoristiti i iznositi. Military trend vratio se u naše živote i sada sustavno dominira policama najvećih high street trgovina. Ukoliko ste u potrazi za mornarsko plavim kaputićem strogog kroja i zlatnog detaljiziranja, Mango i Zara samo su neke od adresa na koje se isplati zaviriti.


Vojnički trend voli se vraćati na modnu scenu svakih nekoliko sezona, a za ovu jesen, na svoje su ga piste lansirali Burberry, Tommy Hilfiger i Victoria Beckham, nižući odlične kapute jedan za drugim. Spomenutim modelima inspirirali su se i lanci s pristupačnom odjećom, nudeći vam ovih dana military kapute čija cijena uglavnom ne prelazi granicu od 1200 kuna.

Nabavite svoj high street kaputić na vrijeme te ga ove jeseni (ili zime) kombinirajte na high end način, baš kako to sugeriraju modni velikani; uz kožno remenje, gležnjače ili visoke čizme do koljena. Dašak military trenda donosimo vam u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Asos, Mango, Zara

Objavljeno: 29.08.2012. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p