TRENDOVI

15 modela cipela za vjenčanje iz high street ponude

Divni modeli po pristupačnoj cijeni!

Dan vjenčanja jedan je od onih trenutaka u kojem želimo da je sve savršeno, od organizacije, atmosfere te naravno vjenčanice i ostalih modnih dodataka. Cipele su vrlo važan segment baš svake kombinacije, pa tako i one vjenčane, stoga smo nastavku izdvojili divne modele cipela u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Govorimo li o obući na vjenčanju, možemo se složiti kako je riječ o vrlo važnom elementu za koji volimo da savršeno pristaje ostatku odjeće, odnosno vjenčanici. Naime, vjenčanica je nerijetko vrlo skupa, pa zašto dodatno davati novac i na skupe cipele kada omiljeni high street brendovi nudi divne modele po pristupačnoj cijeni. Iako je bijela boja simbol vjenčanja, cipele ne moraju nužno biti bijele već možete odabrati nježne zlatne ili srebrene nijanse, ali i nešto vibrantnije boje želite li razbiti bijelu monotoniju.

@tali__photography

Boje poput crvene, ljubičaste ili nježnih pastelnih nijansi savršen su odabir za sve one koji se žele poigrati s modnom pričom, a nije naodmet spomenuti kako te cipele možete nesmetano nositi i poslije vjenčanja u različitim prilikama. Nadalje, što se tiče samog modela, najčešće biramo elegantne salonke ili sandale te to u potpunosti ovisi o vašim preferancama jer oba modela iznimno su profinjeniji prigodni za vjenčanje. Kako biste se i sami uvjerili da high street brendovi imaju za ponuditi odlične modele cipela za vjenčanje u nastavku smo izdvojili 15 najljepših za koje ne sumnjamo da će vas u potpunosti oduševiti i potaknuti na kupnju.

Stradivarius (180 kn, 230 kn)

H&M (300 kn, 520 kn)

Reserved (200 kn)

Uterque (840 kn)

Reserved (250 kn) Uterque (840 kn)

Zara (600 kn)

Uterque (740 kn), H&M (260 kn)

Zara (550 kn)

Uterque (750 kn)

Zara (400 kn)

Zara (450 kn)

Foto: Instagram, Uterque, H&M, Zara, Stradivaius, Reserved, & Other Stories
Objavljeno: 15.11.2019. u 10:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p