TRENDOVI

15 modela kaubojki iz aktualne high street ponude

Najdraži model kojeg se ne možemo zasititi!

Unazad nekoliko sezona kaubojke su postale model čizama koje možemo pronaći u svim omiljenih high street trgovinama te uživati u raznolikom izboru pritom odabrati onaj koji najbolje odgovara našem stilu. Aktualna sezona ponudila je odlične modele kaubojki za koje smo sigurni da će osvojiti apsolutno svih.

Jedan od glavnih elemenata svake stylish kombinacije definitivno su dobre cipele, a govorimo li o ultimativnim trendovima, kaubojke zauzimaju vrlo visoko mjesto. Naime, dnevne kombinacije i kaubojke su bez imalo razmišljanja glavna zvijezda casual outfita kojih se ne odričemo, a zašto je to tako leži u činjenici kako u svega nekoliko trenutaka možete kreirati posebnu i drugačiju odjevnu kombinaciju koja će privlačiti sve poglede.

Kaubojke volimo s jeansom, haljinama i suknjama, ali i omiljenim culottes hlačama, a želite li ovaj model čizama nositi i u večernjim kombinacijama, predlažemo da se poigrate s nešto glamuroznijim materijalima i bojama. Omiljeni brendovi ove sezone predstavili su jednostavne i klasične modele, no možete pronaći i one upečatljivije koji u sebi nose neodoljivu statement modu notu. Jedino na što valja pripaziti prilikom kombiniranja spomenutih modela je da ostatak kombinacije bude neutralan, odnosno suptilan u odnosu na čizme.

Kako bismo vas potaknuli na odlazak u shopping i nabavu sjajnih novih modela, u nastavku smo izdvojili 15 najljepših za koje smo sigurni da će se odlično uklopiti u svačiji stil!

& Other Stories (1100 kn)

Stradivarius (270 kn), Reserved (330 kn)

Uterque (1400 kn)

Stradivarius (700 kn), Zara (600 kn)

Stradivarius (380 kn)

Zara (900 kn)

Uterque (1200 kn), Zara (500 kn)

Uterque (1400 kn)

Zara (900 kn)

Reserved (500 kn), & Other Stories (1800 kn)

& Other Stories (1400 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, & Other Stories, Reserved
Objavljeno: 21.11.2019. u 15:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p