TRENDOVI

15 modela remena koje možete nositi u svim kombinacijama

Detalj koji podiže baš svaki outfit!

Poznato je kako su upravo detalji ti koji čine najveću razliku kada govorimo o trendi kombinacijama koje privlače svu pažnju, a odabir s kojim je nemoguće pogriješiti definitivno je upečatljiv remen. Remen je detalj koji osim funkcionalnosti ima i dekorativnu stranu koja nam uvijek dobro dođe kada jednostavnu odjeću želimo upotpuniti na decentan, ali statement način.

Sigurni smo kako u svojoj garderobi imate barem nekoliko remena koji su spas u onom trenutku kada jednostavno ne znate što biste odjenuli. Baš svaka haljina upotpunjena remenom donosi zanimljivu modnu priču te je sjajan poligon za kreiranje upečatljivih kombinacija koje nikako neće razočarati. Budući da su u tijeku sniženja, većina omiljenih high street brendova u svojoj ponudi ima divne modele remena koje možete nabaviti po sniženoj cijeni, stoga možemo zaključiti kako je baš sada poprilično dobro vrijeme za odlazak u brzinski shopping.

Modeli koji sun am zapeli za oko ovog puta dolaze s ukrasima poput šljokica, odnosno sjajnih cirkončića. Spomenuti model remena idealan je za podizanje minimalističkih kombinacija u kojima dominiraju zagasite nijanse. Nadalje, kaputi koje svakodnevno nosimo mogu promijeniti svoj izgled kombinirate li ih s drugim modelom remena, a također isto pravilo može se primijeniti I na mnogobrojne hlače i suknje.

Kako bismo vam olakšali shopping i izbor u nastavku smo izdvojili 15 modela remena s čijim odabirom ne možete pogriješiti!

Bershka (50 kn)

Reserved (50 kn), Uterque (320 kn)

Reserved (50 kn)

Stradivarius (70 kn, 70 kn)

H&M (70 kn)

Bershka (80 kn), Zara (100 kn)

Uterque (390 kn)

Uterque (390 kn), Zara (120 kn)

Bershka (70 kn)

Reserved (30 kn), Stradivarius (70 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Stradivarius, Uterque, Bershka
Objavljeno: 06.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p