TRENDOVI

15 najljepših modela košulja-haljina zbog kojih nam povratak na posao ne pada toliko teško!

Modeli idealni za poslovne ljetne kombinacije!

Povratak s godišnjeg odmora nešto je što nam svima pada teško, pogotovo kada se sjetimo da će se u narednim mjesecima užurbani životni tempo odvijati pod visokim temperaturama, a što ispunjavanje svakodnevnih obaveza čini još izazovnijim. Također poslovni dress code nešto je o čemu moramo voditi računa, ma koliko god nam bilo vruće, stoga je važno imati nadohvat ruke modne komade koji uspješno odolijevaju svim ljetnim izazovima!

Haljina spada u skupinu onih modnih komada koje zaista volimo nositi kroz cijelu godinu te je riječ o modelu koji se sjajno uklapa u baš sve prigode. Tako ju zimi nosimo u kombinaciji s toplim čarapama i visokim čizmama, dok ju za vrijeme ljetnih mjeseci rado kombiniramo s otvorenim sandalama i laganim, platnenim tenisicama. U nadolazećim danima posebno će nam omiljen model biti košulja-haljina, kao nešto formalnija varijanta ovog modnog komada, budući da sjajno odgovara zahtjevima poslovnog dress coda, 'razbijajući' strogoću nešto opuštenijim krojevima i šarolikim uzorcima.

Također s ovim modnim komadom ćete uvijek znati što odjenuti te je za kompletni izgled potrebno samo postojeću bazu eventualno upotpuniti prikladnim modnim dodacima i detaljima. Ovu zanimljivu rekonstrukciju muške košulje koja posljednjih godina ne prestaje plijeniti pažnju, pronašli smo u brojnim high street trgovinama, a u nastavku smo izdvojili nekoliko modela koji su pravi odraz elegancije i udobnosti!

Reserved (300 kn), (450 kn)

Zara (230 kn)

Zara (300 kn), (300 kn)

Zara (300 kn)

Reserved (350 kn), (350 kn)

Massimo Dutti (450 kn), (950 kn)

Massimo Dutti (1200 kn)

Reserved (300 kn), (220 kn)

Zara (300 kn), (300 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, Massimo Dutti, 
Objavljeno: 10.08.2020. u 11:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p