TRENDOVI

15 omiljenih modela traperica iz kojih se nećemo skidati

Bezvremeni modeli uvijek su najbolji odabir!

Iako u predblagdanskom razdoblju volimo uskočiti u neodoljive suknje ili haljine, dobar stari jeans uvijek je odabir kojem se rado vraćamo. Bilo da se radi o dnevnim casual kombinacijama, onim poslovnim ili pak večernjim, traperice su izbor koji izgleda jednostavno i elegantno, a uz ključne detalje i vrlo chic, stoga ono što predlažemo je da postojeću kolekciju upotpunite novim trendi modelima iz omiljenih high street trgovina!

Gotovo smo sigurni da ne postoji osoba koja u svom ormaru ne posjeduje i do nekoliko modela traperica. Ovaj model hlača kao što smo spomenuli objedinjuje eleganciju i sportsku estetiku te upravo zato je savršen i praktičan izbor za mnogobrojne prigode. Budući da su pred nama nešto hladniji dani, modeli na koje morate obratiti pažnju su deblji, odnosno topliji, pa za sada omiljene 'poderane' varijante valja ostaviti po strani.

@leiasfez

Nadalje, model kojeg se nikad ne odričemo definitivno su traperice visokog struka koje volimo u kombinaciji s udobnim oversized džemperom, ali i nešto decentnijom jednostavnom dolčevitom. Kako bi cijela kombinacija bila zaokružena modna priča, odlučite se za upečatljive naušnice i ostale modne dodatke te uživajte u praktičnom outfitu koji će privlačiti brojne poglede. Govorimo li o večernjim kombinacijama, možemo se složiti kako je riječ o onima koje vole nešto glamuroznije modne note, pa sukladno tome slobodno pustite mašti na volju te se poigrajte materijalima i krojevima koji će upotpuniti vaše omiljene traperice.

Najdraži high street brendovi neprestano nadopunjavaju postojeće kolekcije, pa kako bismo vam olakšali proces kupovine u nastavku smo izdvojili 15 omiljenih modela traperica za koje smo sigurni da će se sjajno uklopiti u svačiji stil!

Bershka (170 kn), Stradivarius (150 kn)

& Other Stories (550 kn)

Reserved (180 kn), Zara (180 kn)

Reserved (200 kn, 200 kn)

& Other Stories (550 kn)

Stradivarius (200 kn), Zara (230 kn)

& Other Stories (550 kn)

Bershka (200 kn), Uterque (500 kn)

Bershka (300 kn), Uterque (550 kn)

Foto: Instagram, Bershka, Stradivarius, Reserved, Uterque, & Other Stories
Objavljeno: 18.11.2019. u 10:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p