MODNI DODACI

15 poslovnih torbi koje obožavamo

U njih stane apsolutno sve

Sigurno ponekad u ponedjeljak ujutro zažalite za školskim danima kada ste nosili ruksak ili školsku torbu. Količina stvari koje prosječna žena nosi sa sobom svakog dana je ponekad zastrašujući, a sve donedavno su mogle birati između nimalo ženstvenih aktovki ili još manje ženstvenih naprtnjača.

Sva sreća da su danas torbe dovoljno velike i lijepe da nas ne bacaju u očaj nego vesele. Od Mullberryeve Alexe do Hermesove Birkinice- posljednjih godina svi su ludi za velikim torbama u koje stane više stvari nego što je potrebno.

Anja HindmarchMarni

Aktovke nisu više isključivo crne ili smeđe i klasičnog oblika koji podsjeća na kofer, dapače, one su dobile i mekše crte te pastelne i žarke boje koje će podići i najmonotoniju kombinaciju.

ChloeMade

Ponekad su ukrašene i životinjskim printom, a gotovo uvijek imaju zanimljivo kopčanje koje ih čini posebnima. Dvostruke ručke srednje duljine omogućavaju da ih nosite u ruci, ali i na ramenu, dok pojedine čak imaju i dodatni remen za dijagonalno nošenje preko ramena. Sad još samo trebate odabrati svog favorita!

Borina Kopčić

foto: Elle

Objavljeno: 14.01.2011. u 21:30
Tagovi: Torbe, poslovni look

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p