MODNI DODACI

15 ruksaka s kojima ćemo dočekati proljeće

Proljetni trend već se smiješi s polica

Ako ih niste prigrlili u prošlim sezonama možda je ovo proljeće pravo vrijeme da to učinite. Zahvaljujući brojnim dizajnerima ruksaci nam se smiješe kao jedan od većih trendova nadolazeće toplije sezone. Uz ljupke primjere koje smo našli u ponudi high street i high end trgovina osjećamo da ćemo bez problema zamijeniti dosadašnje profinjene ručne primjerke ovim dječačkim rekvizitima.

Najaktualniji su oni standardni kožni koji će svaku kombinaciju vinuti u 'cool' sfere. Volite li pastelni trend, obradovat će vas što i ruksaci dolaze u ovim nježnim varijantama. Sportski chic je i dalje aktualan, zahvatio je i ruksake koji su predstavljeni u mrežastim materijalima, a ni oni predimenzionirani modeli nimalo ne zaostaju. Za boemke u duši, primjerci s resama su itekako poželjni.

                   

                                              Bershka

Premda ih najlakše poistovjećujemo s ljetnim festivalima kada su najpraktičniji, predlažemo da iste preduhitrite i nabavite primjerak u svome stilu već sada. Kako bismo vam pomogli, odabrali smo nekoliko najzanimljivijih komada koje možete pogledati u našoj galeriji.

                  Alexander Wang

                                         Alexander Wang

 

Matea Martek

photos: street peeper, net-a-porter, zara, h&m, pull & bear, topshop, bershka, river island

 

Objavljeno: 06.02.2014. u 13:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p