TRENDOVI

15 torbica iz Zare koje trenutno možete kupiti na odličnom popustu!

Modeli koje ćete odmah poželjeti u kolekciji!

Zakoračili smo u prvi val velikih popusta, a to znači samo jedno, postojeću kolekciju jedva čekamo nadopuniti novim stylish detaljima. Tako se efektne torbice nameću kao pravi ljetni ’must have’, a mi smo odlučili provjeriti što se to nalazi u aktualnoj Zarinoj ponudi po sniženim cijenama!

Moramo priznati da je izbor doista šarolik te smo sasvim sigurni da ćete s lakoćom pronaći odlične modele za sebe. Nama su za oko zapele chic mini varijante koje su kao stvorene za ljeto, a koje nosimo na mali milijun načina. Primjerice, pleteni modeli super su odabir za svaki dan, dok one upotpunjenje upečatljivim štrasom ili sličnim detaljima, kombiniramo u večernjim prigodama. Što se tiče boja, u ponudi se nalazi neutralan, ali i vibrantan kolorit, kao i modeli s a zaigranim uzorcima. Spomenute varijante torbica i najjednostavniji styling instantno podižu te ga čine zanimljivim, pa volite li onaj jedan detalj koji mijenja sve - ovakve torbice se moraju pronaći u vašoj kolekciji!

Zara je ove sezone predstavila i torbice upotpunjene voćnim motivima te su iste izazvale veliko zanimanje svih zaljubljenica u nešto otkačenije modne priče. Torbica koja asocira na lubenicu prava je ljetna modna ‘poslastica’, a budući da se trenutno nalazi na popustu, idealan je trenutak za kupnju koja neće opustošiti budžeti.

Stoga, budući da je ponuda raznovrsna, kako bismo vam olakšali shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih modela koji su se istaknuli kao najveći favoriti!

200 kn

150 kn

120 kn

200 kn

200 kn

300 kn

200 kn

200 kn

200 kn

200 kn

200 kn

200 kn

200 kn

300 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 24.06.2022. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p