MODNI DODACI

15 velikih torbi za jesen

Što nude dizajneri, a što high street brandovi?

U posljednjih nekoliko sezona, velike i predimenzionirane torbe su s pista istisnule regularne veličine, te danas dolazimo u situaciju ili da je torbica tipa clutch, ili predimenzionirana torba u koju vam stane apsolutno sve što trebate i ne trebate. 

Nekada smo sa sobom furale tek nekoliko osnovnih stvari dok danas u svoje kožne prijateljice možemo utrpati: neseser, mobitele, novčanik, časopis, rokovnik, parfem, dezić, knjige, a ponekad i laptop.

Pitajte bilo koju pripadnicu nježnijeg spola da isprazni veliku torbu, i šanse su da će u njoj pronaći barem nekoliko stvarčica koje je panično tražila po kući posljednjih tjedan dana.

Osobno često nosim veliku torbu Roberta Severa koju obožavam i za koju mi je jedan pripadnik muškog roda u čudu bacio komentar: "Jel u nju staviš i manje torbe pa ih vadiš po Babushka sistemu dok ne dođeš do najmanje?" Šta ćete, muškarci to ne razumiju:)

Kada govorimo o jesenskim trendovima, sistem je što veće to bolje. Javna je tajna da umiremo za novom vezijom YSL Muse čija se cijena kreće oko 9000kn, te za neodoljivim Marc by Marc Jacobs modelima koji su ipak prihvatljiviji, te ih se može naći za 3000kn.

Jedna od najprodavanijih torba ove jeseni jest Rocco Bag - Alexandera Wanga, za koju je lista čekanja bila jedna od najduljih ikada, jer Wang nije bio u mogućnosti proizvesti dovoljnu količinu da zadovolji potražnju svjetskih trendseterica.

High street kuće vjerno prate trendove, te u ponudi možete pronaći modificirane verzije nekih od poznatijih modela. Naravno da izvedba nije dobra kao kod dizajnerskih komada, ali za cijenu od oko 500-injak kuna, govorimo o više no pristojnom dizajnu.

U galeriji pogledajte neke od it torbi za narednu jesen.

 

A.P.

 

 

Objavljeno: 29.08.2010. u 14:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p