TRENDOVI

16 ljetnih modnih komada koji se isplate kupiti na velikom sniženju u Mango Outletu

Pravo je vrijeme za obnovu ljetne garderobe!

Ovu proljetnu sezonu smo uvelike preskočili iz svima nam poznatih razloga, no zato će ljeto i visoke temperature koje ovo razdoblje donosi, biti prava prilika da prošetamo neke nove modne komade, a koji prije svega trebaju biti lagani i prozračni. Da bi osvježavanje postojeće ljetne kolekcije bilo što uspješnije i ekonomičnije, pobrinuo se Mango Outlet koji je svoje modne komade po nešto povoljnijim cijenama, učinio mrvicu više dostupnijima!

Mango Outlet mjesto je na koje često zavirimo kada želimo kupiti nešto povoljnije modne komade, ali pri tome ne izgubiti na njihovoj kvaliteti i samoj modernosti. Tako se na ovom mjestu mogu pronaći trendovski modni komadi za baš sva razdoblja, pa i za ovu aktualnu, ljetnu sezonu. Osim prekrasnih modnih komada, poticaj da zavirite na ovu online adresu jest i aktualno ljetno sniženje i to do 70%, što je zapravo sjajna prilika da u svoju garderobu uvrstite neki novi modni komad iz kojeg se sigurno nećete skidati kada temperature postanu poprilično visoke. Tako se na vašem popisu moraju pronaći vječno omiljene haljine, od onih klasičnih u bijeloj boji, koje sjajno ističu preplanulu put, do onih s nešto razigranijim uzorcima, idealne za baš sve prigode.

Topovi i košulje također su odabir s kojim ne možete pogriješiti, pogotovo ako ste u potrazi za modnim komadima koji će olakšati svakodnevno ispunjavanje obaveza. U skladu s time, nove natikače ili neka pletena torba sigurno će podignuti svaku vašu dnevnu kombinaciju, a u nastavku smo izdvojili neke od favorita čija cijena ne prelazi 100 kuna!

torba (66 kn), (80 kn)

suknja (70 kn), (100 kn)

bluza (80 kn), top (70 kn)

suknja (70 kn), (70 kn)

suknja (100 kn), top (46 kn)

haljina (46 kn), hlače (80 kn)

haljina (80 kn), (100 kn)

sandale (60 kn), (60 kn)

Objavljeno: 04.06.2020. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p