TRENDOVI

16 najljepših kaputa u boji koje ćete nositi još puno sezona

Boje koje podižu svaki dan!

Premda nam je aktualna sezona nametnula trendove u vidu poprilično neutralnih nijansi, to nije razlog da svejedno ne pružite priliku divnim bojama koje će upotpuniti baš svaku kombinaciju. Naime, pastelne boje, ali i one nešto vibrantnije savršeno se kombiniraju u zimskom dijelu godine, stoga ne postoji niti jedan razlog da već danas u svoju garderobu ne unesete dašak svježine i vedrine.

Kapute u boji obožavamo iz više razloga, a jedan od glavnih je definitivno onaj koji nam omogućuje brojne različite kombinacije od kojih svaka nosi svoju posebnu priču. Kada govorimo o kombiniranju kaputa u boji, ono što predlažemo jest da se odlučite za jednostavan i decentan ostatak kombinacije jer ćete tako kreirati suptilan, ali i upečatljiv outfit sa zanimljiv stilskom pričom. Ipak, volite li više eksperimentiranje i poigravanje s modom, svakako pustite mašti na volju te kaput kombinirajte i s ostalim bojama. Što se tiče dnevnim kombinacija, kaputi u boji vrlo dobro pristaju svim prigodama, onim neobaveznim casual i nešto strožim poslovnim. Kao interesantan detalj koji će sigurno činiti razliku, svakako valja istaknuti remen koji možete mijenjati te tako svaki dan uživati u nešto drugačijem outfitu.

Večernji izlasci također vole kapute u boji, ali i detalje, stoga se ne ustručavajte kombinaciju upotpuniti dodatcima koji će najbolje oslikavati vašu osobnost i stil. Premda su pred nama sve topliji dani, još uvijek se nalazimo u zimskom periodu što dokazuju i temperature, pa možemo zaključiti kako je pravi trenutak da garderobu nadopunite novim modelom kaputa u boji za koji smo sigurni da će biti jedan od najomiljenijih.

U nastavku potražite 16 ključnih modela kaputa u boji iz aktualne ponude omiljenih high street, ali i high end brendova!

Reserved (450 kn)

Givenchy (cijena na upit), Zara (300 kn)

Reserved (800 kn)

Altuzarra (cijena na upit), Bershka (180 kn)

Bershka (240 kn)

Zara (230), Valentino (cijena na upit)

Reserved (500 kn)

Jason Wu, Christopher Kane (cijena na upit)

Mango (700 kn)

Zara (800 kn), Bershka (200 kn)

Comma (1340 kn)

Foto: Instagram, Mango, Bershka, Zara, Stradivarius, Reserved, Net-a-Porter, Comma
Objavljeno: 12.02.2020. u 10:10

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p