TRENDOVI

16 najljepših pletiva na kopčanje u kojima ćemo provesti jesen

Za nesputane i cozy outfite!

Slojevito odijevanje nešto je što najbolje odražava prevrtljivo lice ovog razdoblja, pa tako svoja jutra započinjemo s nešto toplijim modnim komadima, da bi iste već u podne nosili u rukama. Jesen je period godine kada imamo najviše modnih nedoumica, stoga nije naodmet imati u svojoj kolekciji modni komad koji može uspješno odgovoriti na baš svaku!

Kako bi nam ispunjavanje svakodnevnih obaveza u jesenskim danima proteklo što ugodnije, nije naodmet imati nadohvat ruke nesputane modne komade, a koji istovremeno bude u nama osjećaj kreativnosti i želju za modnim eksperimentiranjem. Pravi primjer toga su i pletiva na kopčanje, koja su se ove sezone istaknula kao ultimativni trend. Ovakav tip pletiva donedavno se mogao pronaći samo unutar ormara napih baka, no sada sve češće imamo priliku vidjeti ih kao bazu brojnih outfita omiljenih trendsetterica. Ono što ovom klasičnom modelu pruža moderni pomak su sitni detalji, poput nešto finijih gumbi ili zanimljivi uzorci koji mu pružaju određenu posebnost.

Također je riječ o modnom komadu koji pruža cozy osjećaj te koji vrlo uspješno preuzima ulogu jakne na samom početku jeseni. Kako se u narednim danima nećemo skidati iz ovog modnog komada, u nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih high street brendova u čijoj ponudi možete pronaći ovaj statement komad.

Reserved (200 kn), (200 kn)

Zara (230 kn), (230 kn)

Stradivarius (150 kn), (150 kn)

Reserved (250 kn), (200 kn)

Massimo Dutti (600 kn), (450 kn)

Mango (250 kn), Zara (180 kn)

Mango (450 kn), (250 kn)

Stradivarius (150 kn), (150 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Massimo Dutti, Mango
Objavljeno: 20.10.2020. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p