TRENDOVI

17 odličnih crnih torbi iz aktualne ponude Reserveda

Odlični i praktični modeli!

Crna torba je jedan od onih modnih klasika koji se mora pronaći u svačijoj kolekciji, a zašto je to tako leži u činjenici kako je riječ o komadu koji odiše elegancijom i minimalizam te u kombinaciji s ostatkom outfita može kreirati zanimljivu modnu priču. Budući da su pred nama zimski dani, crna boja savršen je odabir, stoga ono što predlažemo je da zavirite u aktualnu ponudu i nabavite onaj model koji najbolje odgovara vašem stilu.

Bez obzira na to što nas je trenutno vrijeme počastilo nešto kišovitijim periodom, to ne znači da nije pravi trenutak za kreiranje divnih odjevnih kombinacija. Naime, bilo koji outfit u potpunosti je nezamisliv bez dobre torbe, a dobra vijest je to što Reserved ima odličnu ponudu koja nas je osvojila na prvi pogled. Modeli koje trenutno možete pronaći dolaze u različitim veličinama, ali s jednom zajedničkom stavkom, a to je nezamjenjiva crna boja koja baš uvijek izgleda fantastično.

@marvaldel

Kako smo spomenuli, crna boja je elegantna, stroga i profinjena tako da nabavite li torbu u spomenutoj boji upečatljive i snažne kombinacije sigurno neće izostati. Nadalje, Reserved ove sezone predlaže torbe velikih dimenzija u koje će vam stati sve potrebne sitnice, ali i one nešto manje koje su idealan odabir za sve one koji vole praktičnost u kombinaciji s funkcionalnošću. Pred nama je blagdanski period, a dobra torba je baš uvijek sjajan poklon dragim osobama, ali i sebi, pa kako bismo vam olakšali proces odabira u nastavku izdvajamo nekoliko ključnih modela iz aktualne Reserved ponude.

180 kn, 180 kn

100 kn

200 kn, 180 kn

100 kn

200 kn, 200 kn

250 kn

250 kn, 300 kn

300 kn

250 kn, 250 kn

250 kn

200 kn, 300 kn

Objavljeno: 13.11.2019. u 10:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p