TRENDOVI

18 divnih zlatnih satova koje ćete obožavati

Detalj koji mijenja cijelu kombinaciju!

Užurbani način života nerijetko nam ne ostavlja dovoljno vremena za spontane i nepredvidljive situacije, stoga dobra organizacija nerijetko je prijeko potrebna. Kako biste sve stigli na vrijeme i bez stresa, sat je ključan dodatak koji će vam uvelike olakšati svakodnevno funkcioniranje, a činjenica kako je ujedno riječ i o vrlo stylish modnom dodatku dodatno nas potiče na nabavu novog modela koji će odjevnim kombinacijama podariti jednu posve novu modnu priču.

Kao što smo spomenuli, sat je praktičan dodatak koji nam olakšava funkcioniranje, planiranje i organiziranje, ali i modni dodatak kojeg se ne možemo zasititi. Naime, baš kao što je to slučaj s odjećom, satovi su također podložni trendovima i brojnim promjenama, a unazad nekoliko sezona iznimno su se popularizirali minimalistički i sofisticirani modeli koji odišu elegancijom te na pravi način nadopunjuju svaku kombinaciju. Odabirom spomenutih satova možete biti sigurni kako ste kreirali upečatljiv, ali decentan izgled koji savršeno pomaže izgradnji vlastitog stila te vas definitivno izdvaja iz mase. Nadalje, volite li ipak nešto upečatljivije satove koji dominiraju, Cluse ima za ponuditi odličnan model koji će oduševiti sve zaljubljenike u klasičan, no statement izgled.

Cluse Vigoureux (1,088,00 kn)

Riječ je o modelu Vigoureux koji dolazi u tri boje; zlatnoj, srebrnoj i prljavo ružičastoj te je bez imalo razmišljanja model kao stvoren za elegantne poslovne kombinacije, ali one casual. Kombinacijom Cluse Vigoureux sata baš svaka kombinacija poprimit će moćan prizvuk, a samim time i izgled koji malo toga ostavlja nedorečenim. Ovaj divan model sata možete kombinirati uz omiljene traperice i kapute, ali i haljine te suknje, a ono što preporučujemo je da se odlučite za neutralne ili zagasite nijanse, kao i  jednostavne krojeve koje će Vigoureux modelu dopustiti da vodi glavnu riječ.

@clusehrvatska

Cluse Vigoureux (1,088,00 kn)

Jedna od najomiljenijih adresa za kupovinu dobrog sata, WATCH-A-PORTER, osim Cluse modela u svojoj ponudi ima i satove brenda Jason Hyde. Ovdje se radi o satovima koji neodoljivo podsjećaju na luksuznije inačice, pa tako će svi oni koji vole glamuroznu estetiku sigurno pronaći model koji će ispuniti sva očekivanja. Osim posebnog izgleda, Jason Hyde satovi kriju još jednu posebnost, a to je činjenica da se izrađuju od recikliranog materijala.

@watch_a_porter

Jason Hyde I have a date (976 kn), Jason Hyde Ruby (920 kn)

Ovaj eco friendly brend definitno nosi odličnu ideju jer osim izgleda koji osvaja na prvi pogled, ne zanemaruje niti okoliš, već naprotiv čuva i štiti pametnim načinom proizvodnje. Za koji god se model odlučili, dobar i kvalitetan sat je investicija i odabir s kojim je teško pogriješiti, a spomenuti modeli sigurno će opravdati sve zahtjeve i očekivanja, stoga ne preostaje ništa drugo nego da zavirite u aktualnu ponudu i nabavite baš onaj model koji će se najbolje uklopiti u vaš stil i garderobu.

U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih satova koje možete pronaći na WATCH-A-PORTER!

Cluse La Boheme (705 kn), Cluse La Boheme (578 kn)

Cluse Minuit (450 kn)

Jason Hyde Eight (920 kn), Jason Hyde Ruby (920 kn), Jason Hyde Uno (792 kn)

Cluse La Tetragone (476 kn), Cluse La Boheme (637 kn)

Jason Hyde Uno (792 kn)

Jason Hyde Uno (920 kn), Cluse La Boheme (578 kn)

Cluse Triomphe (765 kn), Cluse Minuit (450 kn)

Objavljeno: 11.12.2019. u 12:14

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p