TRENDOVI

2 proljetna stylinga u koja ćete se zaljubiti na prvi pogled

Hello Fashion s Viktorom i Isabellom!
City Center One
S
nimanje modne kampanje je kompleksno, raznovrsno, zabavno i zahtjevno, a City Center one je prvi domaći shopping centar koji vam omogućuje da proces nastanka modne kampanje doživite kroz virtualnu stvarnost. U VR 360 videu možete pogledati kako su četiri poznata imena - Viktor Drago, Isabella Rakonić, Robert Sever i Petra Kurtela - svoje modne ideje pretočili u stylinge koji će vladati našim ulicama ovoga proljeća i ljeta.

Viktor Drago iza sebe ima uspješnu karijeru ispred fotoaparata te još uspješniju u ulozi modnog producenta. Kaže kako njegovoj prirodi više odgovara druga uloga, jer on donosi odluke i stvara odabire. Shopping voli, ali ne u klasičnom smislu riječi. Kupuje sistematski i organizirano, posebice zbog toga jer manje-više poznaje ponudu i stil odjeće koje nude trgovine te ciljano zna što mu u kojem trenutku treba. Svoj ključni outfit koji je prikazao u kampanji City Centru one i koji će mnogima postati glavni izvor inspiracije gradi oko ključnog komada odjeće koji sadrži dva hot trenda – resice i cvijeće.


Viktor Drago City Center One
Više od 100.000 followera na Instagramu kod nas nema mnogo njih. Ona ima i broj raste iz dana u dan. Isabella Rakonić je mlada, zgodna, simpatična i ima odličan 'nos' za trendove i modu. Svoj stil u kojega su se mnogi odavno zaljubili dijeli na blogu i društvenim mrežama, a za City Center one je složila naoko jednostavnu, a zapravo vrlo efektnu kombinaciju u kojoj dominira mala žuta haljina. Kombinacija je upotpunjena zanimljivim balerinkama i vječnom crnom torbicom. Iako kaže da društvene mreže ostavljaju puno sadržajno zanimljiviji i ispunjeniji dojam o njenoj svakodnevnici nego što ona zapravo jest, mi smo uvjereni da je svakodnevica jedne modne blogerice itekako uzbudljiva.

Isabella Rakonić City Center One
City Center one bio je inspiracija stilistima koji su radili na Hello Fashion kampanji, a njihovi outfiti bit će inspiracija mnogima za nadolazeće tople dane.

Foto: PR
Objavljeno: 27.03.2017. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p