TRENDOVI

20 divnih komada koje morate uloviti na sniženju u Reservedu

Odlična ponuda po pristupačnoj cijeni!

Iako se još uvijek ne nalazimo u periodu kada će nas svi omiljeni high street brendovi počastiti odličnim sniženjima, poneki su se ipak i nešto prije odlučili sniziti cijene i potaknuti nas na preuranjeni blagdanski shopping. Jedan od tih brendova je Reserved, stoga ono što predlažemo je da već danas zavirite u ponudu i nabavite odlične komade po pristupačnim cijenama.

Reserved je jedan od onih brendova koji njeguje jednostavnu i pomalo minimalističku modnu priču kojom se prožimaju trendi elementi. Upravo sinergija klasike i modernih komada ono je zbog čega se ovom high street brendu uvijek iznova vraćamo i baš nikada ne razočaramo. Ovog puta na sniženju se mogu pronaći divni modeli laganih džempera koji odlično izgledaju u kombinaciji s bezvremenskim jeansom, suknjama, ali i omiljenim culottes hlačama. Osim džempera, osvojile su naS i jednostavne ženstvene bluze koje dolaze sa zanimljivim printovima i tako podižu svaku kombinaciju te ju čine posebnom i drugačijom. Budući da sigurno znate kako su upravo detalji ti koji čine najveću razliku u svakoj kombinaciji, Reserved se je pobrinuo da u sniženoj ponudi ne nedostajte trendi torbica, ali i odličnih tenisica i gležnjača.

Sniženja su tek pred nama, ali ovo trenutno u Reservedu nudi divne modne komade, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da nabavite one koji će se najbolje uklopiti vaš osobni stil!

Dolčevita (40 kn), hlače (80 kn)

Bluza (100 kn), blejzer (120 kn)

Salonke (120 kn)

Džemper (70 kn), hlače (100 kn)

Džemper (80 kn), hlače (120 kn)

Jakna (100 kn), blejzer (140 kn)

Torba (120 kn)

Torbica (120 kn), haljina (160 kn)

Haljina (160 kn), vesta (140 kn)

Motoristička jakna (120 kn), bluza (80 kn)

Tenisice (200 kn), gležnjače (200 kn)

Objavljeno: 19.11.2019. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p