TRENDOVI

20 haljina hrvatskih dizajnera za novogodišnji tulum

Uđite u 2012. kao kraljice novogodišnje večeri
Jedno od rješenja za sve djevojke i žene koje još uvijek pomno promišljaju svoj styling za Novu godinu mogli bi postati ateljei priznatih hrvatskih dizajnera. Kolekcije koje domaći kreatori na polugodišnjoj bazi predstavljaju na pistama velikih modnih događanja, s godinama postaju sve bolje i sveobuhvatnije, pružajući mogućnost vlastitoj klijenteli da u njihovim odjevnim komadima pronađu ideje za više i manje formalne prigode, kao što su dočeci Nove godine.


Ako se pitate što odjenuti kako biste zablistali prilikom ulaska u 2012. godinu, za vas smo izdvojili 20 dizajnerskih rješenja. Ovih blagdana fokus je uglavnom stavljen na materijale i detalje koji plijene pozornost pa tako kao trend definitivno predvode čipka, glitter i koža. Iznimno zanimljivo jest i poigravanje izrezima, bilo da su u pitanju duboki dekoltei ili vrlo popularne haljine s izrezom u visini bedara.

Već provjerena varijanta kada je u pitanju party odjeća jest posjet modnom dvojcu eNVy room, a priča za sebe također su postale mini haljine dizajnera Ivana Alduka. Uz romantične haljine Aleksandre Dojčinović neizostavno idu i manire prave male dame, a ženstveni dizajn sugerira i mlada kreatorica Anamarija Asanović. S ovosezonskim ELFS-ima uvijek možete pobjeći u sigurnost bezvremenske crnine, dok su Juraj Zigman i Zoran Aragović dežurni kada zatrebate malo teatralnosti i otkačenog šarenila u svom životu.


Izbor 20 dizajnerskih haljina u kojima ćete zasigurno biti kraljice novogodišnje večeri, svakako pogledajte u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Jelena Balić

Objavljeno: 23.12.2011. u 18:48
Tagovi: haljine, haljina

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p