TRENDOVI

20 kimona iz ponude high street trgovina

Veliki trend s proljetnih pista dostupan je i u pristupačnijoj varijanti
Osim što svoje ekskluzivne butike sve više usmjeravaju k azijskom tržištu, dizajneri su upravo ondje u velikoj mjeri pronašli inspiraciju za svoje proljetne kolekcije.

Uz Pradu, koja je čitavu liniju podredila svojoj opčinjenosti Japanom, dizajnerske kuće Emilio Pucci, Etro i Mulberry također su odlučile istražiti nebrojene mogućnosti rada sa svilenim, sjajnim materijalima te niz pistu jednu za drugom slale moderne interpretacije klasičnog kimona.

Ovaj svestrani komad poprimio je pravi statement trenutak zahvaljujući ukrasnim cvjetnim printevima te motivima mitskih bića poput zmajeva, izvezenih na poleđini ovih laganih jaknica, a dobra je vijest da ćete ovaj veliki proljetni trend vrlo lako pronaći i u ponudi masovno pristupačnijih trgovina.

Zara

Zara uvjerljivo predvodi s ogromnom ponudom kimono jaknica i njihovih varijacija na temu, među kojima se ističu nevjerojatno elegantne bluze na preklop od finih materijala, poput stopostotne svile. Tu su i lagane i prozračne jakne širokih rukava, izrađene od prirodnih materijala te ukrašene šarenim uzorcima koje je moguće kombinirati uz sve.

Stradivarius

Koje smo sve kimono jakne za vas izdvojili iz ponude high street trgovina, provjerite u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Asos, Mango, Pull&Bear, Stradivarius, Zara

Objavljeno: 27.03.2013. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p