TRENDOVI

20 ljetnih haljina s printom

Zavirite u bogatu high street ponudu

Temperature u našoj okolini polako, ali samouvjereno rastu, a mi nikako ne možemo dočekati da iz ormara končano izvadimo najlakšu ljetnu odjeću. Ukoliko tražite neki komad kojim biste unaprijedile i začinile postojeću garderobu, svakako razmislite o haljini s printom, koja je prilično univerzalan i trendy komad i koja će biti pravi užitak za kombiniranje s ljetnim asesoarima; platformama i sandalama u svim njihovim oblicima, platnenim i slamnatim torbama te šeširima širokog oboda.

High street ponuda vrvi odličnim primjercima, počevši od online trgovine Asos, koja je u sklopu svoje Asos Black kolekcije predstavila nekoliko impresivnih haljina s printom. Asos također nudi haljine s isprintanim porukama za cure sa stavom, a floralni print zastupljen je ovdje, kao i u svakom drugom high street dućanu koji ide ukorak s trendovima. U Zari ćete pronaći itekako primjetne haljine, a cvjetni print koji ih karakterizira bit će dostojan vaših najsvečanijih trenutaka.

H&M nudi odlične casual haljinice s printom, kao i Mango, u čijoj je bogatoj ponudi doista teško razabrati samo jedan omiljeni primjerak. 20 haljina s printom za vas smo izdvojili u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Asos, H&M, Mango, Zara

Objavljeno: 12.06.2012. u 14:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p