TRENDOVI

20 majica s glazbenim ikonama

Koji je vaš omiljeni bend?

Sezona je glazbenih festivala, a ima li bolje odjeće za festival od T-Shirta s vašim omiljenim pjevačem ili bendom? Blondie, Madonna, Prince, Beatlesi, David Bowie, Michael Jackson samo su neki od glazbenih legendi čije majice svi žele nositi. U dućanima se svake sezone u ponudi nađe barem jedna majica s printom glazbene legende. Ako ste na nekom glazbenom festivalu, svakako nemojte propustiti priliku i kupiti majicu svog omiljenog izvođača jer će možda upravo ona jednog dana vrijediti pravo bogatstvo.

Pamučni T-Shirt možete nositi na bezbroj načina, lak je za kombiniranje i najudobniji za nošenje. Nosite ga na boyfriend traperice, vruće traperne hlačice, nježne i romantične suknjice, igrajte se kombinacijama i budite kreativni. Trenutno su jako popularne majice na bretele koje vam padaju ispod guze, pa ako pronađete takvu, slobodno ju isfurajte na tajice.

Ovakvom majicom svijetu pokazujete kakvu glazbu slušate i uz čije zvukove plešete. Njome pokazujete svoj stav, pa ako još nemate, obavezno nabavite barem jednu majicu s nekom glazbenom ikonom.

U galeriju smo stavili 20 majica s printom glazbenih ikona, a vi pokušajte odabrati samo jednu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 02.07.2009. u 21:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p