TRENDOVI

20 mini suknji iz ponude high street brandova

Koji model ćete odabrati?
Dani kada se za nošenje mini suknji čekalo na ljeto i visoke temperature sada su iza nas, a ovaj vrući komad uspješno grije srca trendseterica čak i u zimi. Nekoliko genijalnih modela primijetili smo i na crnom tepihu ovosezonskog Dove FASHION.HR-a, a nešto hladnijoj atmosferi ovog vikenda djevojke su se prilagodile kombinirajući svoje kratke suknjice s toplim grilonkama.


Tako bi otprilike zvučao idealan recept za produljiti rok trajanja svojoj omiljenoj mini suknji na cijelu godinu - u zimi će ona odlično izgledati kombinirana uz toplo pletivo i deblje čarape, a proljetni dani koji nam nailaze s druge su strane kao stvoreni za riješiti se suvišnih slojeva odjeće i ponosno pokazati noge.

Za vas smo izdvojili 20 mini suknji iz ponude high street trgovina, koje su vrlo upečatljivi komadi same za sebe. Uz kožu, čipku, printeve, plisirane detalje i volane koji se pojavljuju na ovim suknjama, lagane proljetne stylinge savršeno će upotpunjavati monokromatske lepršave bluze, traper košulje ili pak sportski puloveri, uz obavezni dodatak jednog dobrog para cipela.


H.B.
Photo: H&M, Mango, Pull&Bear, Stradivarius, Zara

Objavljeno: 18.03.2013. u 19:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p