TRENDOVI

20 najboljih komada sa siječanjskih sniženja

Dizajnerski i high street artikli u koje biste mogle investirati
Siječanj se bliži svojoj polovici, a dućani jednostavno zovu na potrošnju. Ponekad ih je doista teško zaobići sa svim onim razvikanim, šarenim plakatima koji označavaju sezonske rasprodaje, a na kraju krajeva, mnogi od nas jedva dočekaju upiknuti toliko željeni komad po sada mnogo povoljnijoj cijeni. Ipak, i u razdoblju sniženja valja sačuvati dozu razuma, stoga vam preporučamo kupovinu bezvremenskih komada, koji su u trendu uvijek i svugdje.


Ukoliko se dosad niste zaputili u omiljene dućane, pravo je vrijeme da to učinite, jer se u domaćim trgovinama još uvijek nudi relativno velik izbor u odgovarajućim veličinama. U H&M-u je, primjerice, snižen dio asortimana, čitavu zimsku kolekciju po cijeni sniženoj do 50 posto možete pronaći u Mangu, dok je sezonski asortiman u Zari zasad okvirno snižen 30 posto.

Za sve ljubiteljice kupnje putem interneta, dvije shopping meke trenutno su Asos i Net-a-Porter, gdje ćete naći odlično snižene krpice te moći potrošiti onoliko koliko vam novčanik dopušta. Asos nudi rasprodaju do 70 posto, dok je Net-a-Porter već prošao kroz dva vala sniženja, naposljetku nudeći genijalne komade po cijenama također sniženim do 70 posto. Kaputi, čizmice te it torbe s potpisom eminentnih dizajnera trenutno su pravi jackpot u koji svakako vrijedi investirati.


Za vas smo izdvojili 20 high street i high end komada sa siječanjskih sniženja, a pogledati ih možete u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Asos, Mango, Net-a-Porter, Zara

Objavljeno: 11.01.2012. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p