TRENDOVI

20 najboljih motorističkih jakni

Što nam donose high end i high street dućani?

Mnogo je vremena prošlo od kada su motorističke jakne prestale biti rezervirane samo za one buntovne. Više ne brojimo sezone u kojima su zauzimale centralno mjesto u roju trendova, što ih je ujedno i preselilo u apsolutni mainstream i esenciju urbanog ormara. Istodobno nisu izgubile ni trunke na cool ljestvici. Štoviše, posljednjih sezona izronile su još snažnije i opasnije, spremne da od svakog stylinga učine onaj vrijedan pažnje. Ni skromnost nije epitet koji ih opisuje, a cvijeće, zakovice, laserski obrađena koža, jarke boje, metal i mnogobrojni patenti samo su neki od ukrasa ovih ultimativnih komada.

Posljednje sezone dizajneri kao da su odlučili kako smo svi savladali osnove kombiniranja klasične kožne jakne te su odlučili prijeći na nove razine. Prebacivanje crnog modela preko lagane svilene maxi haljine ili kombiniranje s trapericama vješto su zamijenile kombinacije s identičnim uzorcima kožnih hlača ili suknji, stvarajući nove voluminozne krojeve koje su objeručke prihvatile sve svjetske trendseterice.

Erdem

Kako bismo vam olakšali izbor modela s kojim ćete stilski spremni zakoračiti u proljeće, istražili smo ponudu trgovina te vam detalje donosimo u našoj galeriji.

Pull & Bear

 

Matea Martek

photos: tommy ton, asos, pull&bear, mango, zara, net-a-porter, topshop, river island

 

Objavljeno: 12.02.2014. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p