TRENDOVI

20 najljepših haljina s tjedana mode

Od Milana do Pariza

Iako smo trenutno više orijentirani na jesenske trendove i primarno nam je nabaviti dobru jesensku jaknu i čizme, a za zimu dobar kaput i obuću koja će nas grijati, za oko nam je zapelo 20 haljina koje su šetale pistama Milana, Londona, New Yorka i Pariza.

Radi se o haljinama za sezonu proljeće/ljeto 2011., elegantnim, večernjim haljinama za koje smo uvjereni da su već rezervirane za crvene tepihe i ostala bitna događanja na kojima celebsice moraju blistati. Većina dizajnera je u svoje kolekcije za iduću sezonu uvrstila barem nekolicinu fenomenalnih haljina i izabrati dvadeset najljepših nije bilo lako. Iako su ukusi različiti i neki od vas se neće složiti s našim izborom, odabrali smo dvadeset totalno različitih haljina koje odudaraju jedna od druge.

Od kratkih koketnih haljinica modne kuće Lanvin, Carven, Gucci i Dolce&Gabbana, preko upečatljivih modela Petera Pilotta i Alexandera McQueena sve do večernjih kreacija modne kuće Marchesa i Zaca Posena u galeriju smo stavili najljepše haljine za iduću sezonu.

Ana Bacinger

photo: refinery29.com

Objavljeno: 24.10.2010. u 14:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p