MODNI DODACI

20 najljepših torbica Paris Fashion Weeka

Samo za šik dame!

Pariz je napokon unio nešto noviteta u svijetu asesoara. Pozdravite se sa svojom najdražom velikom vrećastom torbom, jer stižu box bags. Riječ je o malim, čvrstim torbicama nalik na kutijice (kao što im i samo ime kaže), koje vise na remenu ili lancu.

Viđene su na gotovo svim revijama. Osvajaju svojom damskom profinjenošću i elegancijom koja nam je itekako nedostajala nakon vladavine velikih boho torbi. Mogu biti izrađene od različitih vrsta kože, lakirane ili mat, ali uvijek sa zanimljivim kopčama i ručkicama. Preferiraju ih Chloe, Givenchy, Lanvin, Louis Vuitton... zašto im i vi ne bi dali šansu?

Christian Dior i Chanel će svojim modelima definitivno oduševiti klasičarke. Dior je predstavio nekoliko različitih veličina i uzoraka svoje kultne Lady Dior torbice, dok je Chanel ostao vjeran prošivenim modelima koji u se nadolazećoj sezoni nose u obliku male box torbice ili velikog mekanog clutcha.

Ako se kojim slučajem ne želite odreći mekanih boho torbi nemojte očajavati, jer pojedini dizajneri ih se još uvijek drže. Među njima su Nina Ricci koja oduševljava mekanim torbama u pastelnim bojama, ali i Celine. U potonjoj kući Phoebe Philo poigrala se nešto različitim poimanjem box baga, te su njihove torbe naočigled meke iako zadržavaju krut i definiran oblik.

Koje su vaše omiljene?

Borina Kopčić

foto: Style.com

Objavljeno: 12.10.2010. u 10:51
Tagovi: Torbe, torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p