TRENDOVI

20 prijateljica jeseni

Topla vesta je idealno rješenje za ranu jesen!

Sudeći po vremenu koje nas prati već par dana, stigla nam je jesen. A tu dolaze prvi problemi s kojima se moramo boriti - još je uvijek pretoplo za jaknu, a opet prehladno da nemamo nešto za ogrnuti se. Tu na snagu stupa njezino visočanstvo - vesta!

Topshop

Bilo da je dugačka ili kratka, muški model ili slatki ženski kardigan, bitno je jedino da je na kopčanje i da vas grije. Ove jeseni nećemo se skidati iz dugačkih kardigana koji neodoljivo podsjećaju na muške modele, a nosit ćemo ih uz zamislive i nezamislive kombinacije. Savršeno izgledaju na haljine, traperice, tunike i tajice, a možete ih kombinirati na boyfriend hlače i popularne dimije. Ako se odlučite za ovu varijantu, ispod kardigana obucite neku ženstvenu košuljicu ili bluzu kako biste utoplili poprilično muški styling. Osim kardigana ove jeseni dućani će biti puni vrećastih, dugačkih vesti sa širokim rukavima, poput onih u kojima ste zavaljene ispred televizora. Također su najavljeni i modeli kratkih rukava, no oni više služe za šminku nego za praktičnost. Ispod takvog modela obucite majicu dugih rukava, a vesta neka vam posluži kao prsluk.

Veste su najpraktičnije za ranu jesen, pristaju uz sve odjevne kombinacije, možete ih furati po danu i za izlazak, pa vam savjetujemo da svoj ormar opskrbite barem jednim komadom ove jeseni!

U galeriju smo stavili 20 jesenskih prijateljica, a vi se odlučite koja je vama najdraža!

Ana Bacinger

Objavljeno: 14.09.2009. u 22:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p