TRENDOVI

20 proljetnih kožnih jakni iz ponude high street brandova

Omiljeni odjevni komad za prijelazno razdoblje
Trendovi se ubrzano izmjenjuju iz sezone u sezonu, no jedan odjevni komad koji ostaje konstanta i vješto odolijeva smjenama na tronu definitivno je kožna jakna. Bila ona od prave ili eko kože, svi ćemo se složiti kako su mjeseci u prijelaznom razdoblju između godišnjih doba doista nezamislivi bez lagano podstavljene jaknice, koja nas grije i u formalnim i u opuštenim, svakodnevnim prigodama.


Ovaj chic dodatak proljetnim i jesenskim stylinzima dominira većinom high street brandova, koji u ponudi redom imaju skuplje i jeftinije varijante, ovisno o tome za kakav tip kože se opredjeljujete. S obzirom na viđeno, većinom ih karakterizira strukirani kroj s asimetričnim zatvaračem, no pronaći se mogu i jaknice na klasično kopčanje.

Ukoliko zavirite u svoje omiljene trgovine, pronaći ćete čak i boju koju želite, jer uz klasičnu crnu i boju karamele, high street brandovi nude i bijelu, bež, ružičastu, crvenu, plavu i mnoge druge varijante. Iako ne spada u klasičnu kožnu jaknu, već nekoliko sezona iznimno je popularna i parka koja u jedno kombinira kožu i pamuk, dok su od detalja zastupljene zakovice te zlatni i srebrni patentni zatvarači.


Za vas smo izdvojili 20 kožnih jaknica za ovo proljeće, a pogledati ih možete u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Asos, Bershka, H&M, Mango, New Yorker, Pull&Bear, Zara

Objavljeno: 02.03.2012. u 18:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p