TRENDOVI

20 RAVNIH CIPELICA ZA JESEN

Koje su vam najdraže?

Muški model ili balerinke? Ovisno o raspoloženju i stilu koji furate, za jesen su u modi od ravne obuće najpopularnije balerinke i sve prisutniji muški modeli cipela. Lijepo je hodati u cipeli na petu, no svima je jasno da u njima ne može biti udobno ako trebate trčkarati gradom i obavljati sto stvari. Dok smo ranije tražile zagasite i neutralne boje, ovu jesen usudite se biti otkačene i nabavite obuću kojom ćete podići i najjednostavniju modnu kombinaciju.

Moj je savjet ako birate muški model svjetlucavo i blještavo, a favoriti su svakakvo zlato i srebro. Klasika je uvijek poželjna, pa ako želite igrati na sigurno kupite klasične crne. One najhrabrije neka se odluče za crno bijelu varijantu - popularne „gangsterice". Muški model cipela nosite na uske traperice, suknje visokog struka i na retro haljinice.

Što se tiče balerinki tu su vam ruke slobodne. Svake sezone u dućanima se nudi bezbroj modela u svim bojama. Kod balerinki jednostavno kupite model u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled - jer to su one kojima ćete šetati do prelaska u čizme.

U galeriju smo stavili 20 cipelica za jesen, a na vama je da se odlučite dali preferirate muški model ili balerinke!

Ana Bacinger

Objavljeno: 06.10.2009. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p