MODNI DODACI

20 upečatljivih štiklica po pristupačnim cijenama

Provjerite koje statement komade nude Bershka, H&M i Zara
Svaka strastvena ljubiteljica visokih potpetica obožava dolazak proljetnih dana, jer domaće trgovine tada ubrzano popunjavaju svoje police odličnim modelima štiklica, koje i ove sezone s razlogom nose titulu statement komada svake garderobe.

Nasuprot minimalizmu, cipele na visoku petu ovog su proljeća zaživjele u znaku obilja proljetnih trendova, od kojih su najpopularnije vruće boje, poput električno plave i smaragdno zelene, a zanemariti ne možemo ni printeve, remenčiće i razne druge detalje koji cipelu čine tako posebnom, poput zakovica, ukrasnih kristalića, pletenih uzoraka na petama i ukrašavanja tkanine tehnikom laserskog rezanja.

Zara

Mi smo zavirili u ponudu naših high street trgovina i pronašli 20 statement štiklica, koje se mogu nositi od jutra do večeri. Budući da su one same po sebi vrlo upečatljive i plijene svu pozornost na sebe, jedan ovakav par idealan je za nabaviti i zatim kombinirati na nekoliko različitih načina, bilo da kontrast napravite smirenijim bojama i detaljima ili se pozabavite miješanjem različitih boja, uzoraka i tekstura.

Stradivarius

U našoj galeriji pogledajte 20 modela statement štiklica iz Bershke, H&M-a, Stradivariusa i Zare.


H.B.
Photo: Bershka, H&M, Stradivarius, Zara

Objavljeno: 16.04.2013. u 13:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p