TRENDOVI

20 vesti koje će vas grijati ove zime

Donosimo neodoljivu kombinaciju dizajnerskih i high street odjevnih komada

Po svemu sudeći, nećemo dugo čekati prije no što ćemo uskočiti u udobne i tople veste, idealne za zimsko raspoloženje koje nam prethodi. Ukoliko se oduvijek ježite volumena koje debele veste daju tijelu u nekima najmržem dobu godine, možete odahnuti, budući su dizajnerska imena, kao i brojni high street brandovi, ove jeseni u svojoj ponudi predstavili neodoljive varijante, koje će vas, ne samo grijati, već ćete u njima izgledati jako slatko i stylish.

 

Definitivan imperativ, kada je u pitanju dizajnerska ponuda, jesu fini materijali, koji djelomično opravdavaju visoku cijenu ovih luksuznih vestica, poput kašmira i angore. Osim toga, tu je i itekako primjetan dizajn, počevši od Missonija, koji voli jednostavne forme, ali atmosferu definitivno podigne svojim kultnim zig-zag uzorcima, pa sve do Marc Jacobsa i Markusa Lupfera, koji sugeriraju itekako primjetne veste, ove zime posute te izvezene svjetlucavim detaljima. Nešto alternativniji odabir predstavljaju komadi Alexandera Wanga i Yohji Yamamota iz linije Y-3, koji odlično izgledaju uz kožne tajice i gležnjače.

Što se tiče high street ponude, sigurno ste već dosad u svojim omiljenim dućanima, H&M-u i Zari, zamijetili mnoge metalik vestice, protkane svjetlucavim nitima ili čak špricane metalik bojom. Osim što su apsolutan hit ove sezone, one će vas i jako dobro ugrijati u zimskim mjesecima, a spomenuti dućani u ponudi imaju i casual veste po vrlo popularnim cijenama, kao stvorene za upotpunjavanje garderobe i modnih kombinacija. Asos također nudi mnoga trendy rješenja, bile to veste posute glitterom ili minijaturnim i predimenzioniranim točkama. Još uvijek je vidljiva i snažna zastupljenost boja, a ukoliko se odlučite za ovakav neonski žuti džemper, svakako ga kombinirajte s crnom bojom, uz koju će još više doći do izražaja.

Kakva je high end i high street ponuda zimskih vestica, možete pogledati u našoj galeriji.

 

H.B.
Photo: Asos, Net-a-Porter, Outnet, Topshop, Zara

Objavljeno: 10.11.2011. u 19:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p