TRENDOVI

20 vibrantno obojenih haljina

Jarke i vedre boje za podizanje raspoloženja

Usprkos pomalo čudnom i promjenjivom proljetnom vremenu koje nas je zateklo posljednjih tjedana, gotovo da ni ne možemo smisliti razlog zašto ove toplije dane ne biste razvedrile vibrantno obojenom haljinom, koja će svojim koloritom pouzdano djelovati na poboljšanje vašeg raspoloženja.

Jarke boje u trenutku plijene pozornost i uopće ne sumnjamo da ćete u jednoj takvoj vedroj i razigranoj haljini biti glavna meta pogleda i komplimenata te se pritom osjećati ugodno i samopouzdano u vlastitoj koži.

Laurel, Monsoon

Boju jednostavno izaberite prema vlastitom ukusu, a sudeći po ponudi domaćih trgovina, favorita doista neće biti teško pronaći i kupiti. Izuzetno popularne ove sezone su smaragdno zelena i kobaltno plava boja, no ako ste sklonije nešto toplijim tonovima, obavezno investirajte u crvenu, narančastu ili žutu boju, dok su za sve romantičarke rezervirani ružičasti tonovi.

Svoju monokromatsku haljinu u jarkoj boji upotpunite omiljenim asesoarima; ravnim ili visokim sandalama, shopping torbom ili clutch modelom te upečatljivim nakitom - ovisno o prigodi i mjestu na koje se planirate uputiti.

H&M

Zavirite u našu galeriju i između nama omiljenih 20 vibrantno obojenih haljina pronađite svog favorita.

 

H.B.

Photo: Fashion.hr Lookbook, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, Zara

Objavljeno: 29.05.2013. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p