MODNI DODACI

25 najljepših torbi za plažu

Modni dodatak bez kojeg ne možemo ovog ljeta
Modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti sezonu ljetovanja i godišnjih odmora definitivno je torba za plažu, kod koje vrijedi princip 'što veća, to bolja', jer višesatni izleti na plažu jednostavno zahtijevaju sve one sitnice bez kojih ne biste mogli; veliki ručnik, rezervni kupaći kostim i, naravno, sredstva sa zaštitnim faktorom za zaštitu kose i kože od sunca.

Nerijetko se tu nađu i mnoge druge stvari poput časopisa, knjiga, novčanika i ključeva, a upravo zbog toga treba vam praktična i prostrana torba, koju ćete pronaći u gotovo svakom našem dućanu.
Carpisa - Garden Mall
Carpissa Garden Mall

Kako bismo vam olakšali potragu za idealnom torbom za plažu, iz ponude domaćih trgovina izdvojili smo njih ukupno 25, u kojima će se pronaći baš svaka djevojka i žena. Glavni ljetni imperativ je da vaša torba za plažu odražava taj neopterećeni ljetni stav, stoga neka bude šarena i primjetna te izrađena od nekog prirodnog materijala, poput pamuka ili slame.
Denim Suply Ralph Lauren

Denim & Supply Ralph Lauren

Ako ne volite jarke uzorke i boje, za vas je idealna torba za plažu u prirodnim, zemljanim tonovima, a odlična alternativa za jednostavnu shopping torbu definitivno je praktični ruksak, koji je ove sezone ponovno na vrhuncu popularnosti.


H.B.
Photo: Fashion.hr Lookbook, H&M, Mango, Stradivarius, Zara
Objavljeno: 30.06.2013. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p